SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA USTANOVA SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA USTANOVA
Prečice
USLUGE I OPREMA

Poliklinika je specijalistička stomatološka ustanova i uslugama obuhvata celokupnu stomatologiju. Pored standadnih usluga (preventive, sanacije kariesa i lečenja zuba i mekih tkiva kod dece i odraslih, uklanjanja zubnog kamenca, beljenja zuba, ...), izdvajamo nekoliko usluga iz savremene stomatologije na uređajima koji to omogućuju:

stomatoloska polikilinika dr papic

Dijagnostika
Svim pacijentima pružamo besplatne specijalističke kliničke preglede iz svih oblasti stomatologije potpomognute analizom RTG snimaka i uz upotrebu intraoralne kamere.
stomatoloska polikilinika dr papic

Dečija i preventivna stomatologijastomatoloska polikilinika dr papic

Čišćenje kamenca, poliranje i beljenje zubastomatoloska polikilinika dr papic

Obrada i sanacija kanala korena zuba
Endopilot za mašinsku obradu i sanaciju knala korena zubastomatoloska polikilinika dr papic

Sanacija upale mekih tkiva
Laser za sanaciju upala mekih tkiva, za dodatnu sterilizaciju kanala korena i za oralnu hirurgijustomatoloska polikilinika dr papic

Protetika
Stomatološka protetika - rad najnovijim materijalima i metodama kompatibilnim sa savremenom zubnotehničkom opremom (CAD sistem-kompjuterski vođena izrada protetskih radova). Pored standardne protetike metalkeramičkih krunica i mostova i proteza izdvajamo: bezmetalna keramika, izrada fiksnih i mobilnih proteza na implatatima.
stomatoloska polikilinika dr papic

Implantologija
Implantologija je standardni i sastavni deo protetske sanacije, što obuhvata ugradnju implantata i izradu mobilnih i fiksnih radova na implantatima, kako metalkeramikom tako i bezmetalnom keramikom.
stomatoloska polikilinika dr papic

Ortopedija vilica i zuba
Ortopedija vilica i zuba - na Poliklinici se od osnivanja veoma uspešno radi fiksna i mobilna ortodoncija.
Instalirana je kompletno nova oprema renomiranih evropskih i američkih proizvođača na svih 5 radnih mesta. Priprema i sterilizacija svih instrumenata se radi u Autoklavu B kalse, što je najviši evropski standard.


stomatoloska polikilinika dr papic

Posetite galeriju